Hvorfor Kate Middleton ble diskvalifisert fra båtløpet sitt mot prins William

click fraud protection

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

Da hertugen og hertuginnen av Cambridge konkurrerte i et seilras i 2014 i Auckland, var det Kate som kom seirende ut. Men torsdag (8. august) slo Williams lag Kate's i sitt første King's Cup-veldedighetsløp, da hertuginne-laget ble diskvalifisert.

Kongeparet gikk hodet mot hodet ved roret til to av de åtte båtene som kjørte i løpet på Isle of Wight. Laget ledet av eventyreren Bear Grylls vant totalt på vegne av bevaringsorganisasjonen Tusk etter å ha kommet først i begge de to løpene.

William's båt, nummer 02, kom på tredje plass etter å ha kommet tredje i det første løpet og femte i det andre. Kates båt, nummer 01, kom på syvende plass i det første løpet og ble diskvalifisert fra det andre løpet etter å ikke ha klart å komme tilbake til startstreken da de begynte løpet for tidlig. Hennes team kom inn sist.

Paret gjorde til og med hendelsen til en familieaffære. Cambridges brakte alle tre barna sine til Cowes sammen med Kates foreldre Carole og Michael Middleton for løpet, og prins George ble til og med oppdaget da foreldrene hans konkurrerte fra en tilskuer båt.

Hertugen og hertuginnen av Cambridge deltar i King's Cup-regattaen
Prins George fikk øye på foreldrene hans løp på en tilskuerbåt.

Chris JacksonGetty Images

William kjørte i dag på vegne av Child Bereavement UK, og hans tre andre veldedige organisasjoner, Centrepoint, Londons Air Ambulance Charity 30th Jubileumskampanje, og Tusk hadde den engelske fotballspilleren Fara Williams, historikeren Dan Snow, og eventyreren Bear Grylls ved roret til deres båter. Kate konkurrerte på vegne av Royal Foundation og fikk selskap av komikeren John Bishop for Action on Addiction, barnas TV-programleder Katie Thistleton for Place2Be, og den britiske olympiske roeren Helen Glover for Anna Freud Senter.

WPA-bassengGetty Images

Løpet var opprinnelig planlagt til fredag ​​(9. august), men paret ble tvunget til å endre ordninger i siste øyeblikk på grunn av dårlige værforhold.

SAILING-COWES UKE-ROYAL

ADRIAN DENNISGetty Images

Vinnerlaget ble tildelt King's Cup, som er et historisk pokal som ble presentert av King George V på Cowes 'Royal Yacht Squadron i 1920. I en uttalelse sa Kensington Palace: "Deres kongelige høyhet håper at King's Cup blir en årlig begivenhet større bevissthet om de større fordelene ved sport, samtidig som de skaffer støtte og midler til årsakene som hertugen og hertuginnen Brukerstøtte."